Youtube er proppet med falske livestreams

Du er nok ikke den eneste som finder disse fake livestreams irriterende.

Du kender det, man har været til en koncert og kommer hjem og lige vil studere nogle klip. Hvergang der har været et stort band i nærheden, så vrimler Youtube med falske livestreams.

De fleste af dem henviser til skumle steder med store links midt i video’erne, og der er desværre dem som klikker på disse. Det kan være at vi andre er nørdede og er lidt mere påpasselige, men når en ung teenager ser sit elskede band er sandsynligheden meget stor for at han/hun falder direkte i fælden.

Der har i flere år været diskussioner frem og tilbage om dette emne, men det virker ikke som om at Youtube er synderligt interesseret i at gøre noget ved dette kæmpe problem. Det ville jo være nemt at sætte et filter op, et man selv er herre over og evt. et offentligt crowd-filter til at frasortere alle disse irriterende video’er som heletiden vælter ind.

Youtube er efterhånden endt som en skraldeplads fyldt med intetsigende og falske video’er og det værste er de video’er som absolut ikke er egnede for børn og so lokker de stakler ud i en masse snavs de ikke selv er herre over. Ikke nok med at moralen på Youtube for længst har nået lavpunktet, så er der alt for mange stupide mennesker som mener at de er guds gave til denne verden.

Det er snart umuligt at finde noget reelt derinde, og i takt med dette er kvaliteten også forlængst nået det lavest man kan komme. Youtube er ubrugeligt og i øjeblikket egner den sig kun til at hoste sine video’er som man alligevel viser fra sin egen hjemmeside langt væk fra helvede.

Navigate