Vanvidskørsel – Farvel kørekort, farvel bil & farvel lille lort!

Denne lov skulle ha været trådt i kraft for mange år siden, men den 31. marts 2021 trådte den nye lov i kraft.

Vanvidskørsel er i den netop vedtagne lov defineret som:

  • Uagtsomt manddrab under særligt skærpende omstændigheder (straffelovens § 241, 2. pkt.),
  • Uagtsom forvoldelse af betydelig skade på nogens legeme eller helbred under særligt skærpende omstændigheder (straffelovens § 249, 2. pkt.),
  • Forsætlig forvoldelse af nærliggende fare for nogens liv eller førlighed (straffelovens § 252, stk. 1),
  • Særlig hensynsløs kørsel (færdselslovens § 118, stk. 10),
  • Kørsel med en hastighedsoverskridelse på mere end 100 pct. ved kørsel med over 100 km i timen,
  • Kørsel med en hastighed på 200 km i timen eller derover, og
  • Spirituskørsel med en promille over 2,00.

Den er ganske klar for enhver bil anvendt under de ovenstående betingelser SKAL konfiskeres og førerretten fratages – Genialt!

Det kan være at der er en masse “udødelige” unge som lige vil teste dette af, men efter kun en lille måned ser vi at alvoren så småt er ved at gå op for folk. Konsekvenserne til at føle på.

Der er ingen kære mor, og her kan din rige far ikke hjælpe dig ud af problemerne. Lov er lov, og udover gigantbøderne ser man kun hylende forkælede unge mennesker som aldrig har lært hvad konsekvens betyder. Mange af disse unge vil med tiden lære på den hårde måde, og det er ikke altid at det ender “godt” – Altså at man kan klare sig ud af en pine levende.

Denne respektløshed overfor konsekvens er farlig. Man er ikke sej, eller en helt når mørkemændende dukker op med leen og skal gøre regnskab. det er ikke politiets, eller for den sags skyld myndighedernes fejl – Den er helt din egen, og dine beslutninger – Du kan heller ikke klandre dine forældre da du er myndig og selv burde kunne indse hvad der er rigtigt eller forkert – Too bad, bliver du taget og får konfiskeret bil, frataget kørekort og oveni får en bøde – ja, så har du selv bedt om det.

Vi andre herude syntes ikke at det er synd for dig, tværtimod. Vi er folk som kender folk som er kørt ned af jeres typer, dræbt, eller rettere myrdet af jeres hensynsløshed – Så, her finder du ingen medlidenhed.

Hvis du ikke blev klogere, er der i nogle tilfælde nogle som tager sagen i egen hånd, og DU er ikke fredet blot fordi at du har fået en “straf”. Sårer du nogen ud fra de handlinger må du betale den pris det koster – Længere er den ikke.

Tænker du dig ikke om, og passer på kan det nemt koste dig selv livet. Verden udenfor din boble er ikke lige så vattet som den du levede under dine forældres vinger. Ude på gaden er det kontant afregning om du vil det eller ej, så start med at tænke dig om allerede nu, inden det er for sent.

Nyt fra pressen:

https://fyens.dk/artikel/flere-fynske-vanvidskørsler-her-er-bilerne-konfiskeret

Navigate