Unikke håndlavede smykker fra Kate

Søger man unikke håndlavede smykker kan det være meget svært at finde et sted som ikke er kopi’er og billige efterligninger. Vi har fundet et sted som laver de mest fantastiske unikke smykker.

Kate er designeren af disse og hun er utrolig dygtig til dette håndarbejde som hun laver i sin sparsomme fritid.

Der er ingen tvivl om at der er lagt et stort arbejde i disse smykker. Der er så meget sjæl i dem, og så er de ufatteligt smukke hver især. Der er ingen masseproduktion, og hver eneste smykke er unik.

Prisen er høj, men det er kvaliteten også

Selvom prisen virker høj, så er det ingenting i forhold til hvad markedspriserne efterhånden har nået. Forskellen fra Kate’s smykker til de “etablerede” smykkedesignere er at man både ser, føler og mærker sjælen i dem. Det er tydeligt at der ligger et stort arbejde i dem, men det man mærker mest er det liv der er i dem.

Kate er en helt ukendt smykkedesigner, hendes smukke smykker udtrykker tydeligt en stil som de færreste formår at få frem i et smykke. Kate’s arbejde bærer på nogle meget tunge perioder i hendes liv, og der er ingen tvivl om at processen med at lave disse smykker har været en terapi, for det mærker man straks.

Noget af det bedste danske design nogensinde

Der er ingen tvivl om, at Kate’s smykker ligger i den allerbedste ende af smykke design-skala’en. Råmaterialerne, designet og farverne adskiller sig markant fra de gængse designere man finder derude. Kate er en meget stille pige med begge ben på jorden. Hun er ikke den som overfuser hele det sociale medie-marked med sine designs, også selvom hun egentlig burde – Og alligevel ikke.

Det er meget personlige effekter og køber har et smykke for livet – Der er igen tvivl om at disse smykker bærer på en hidtil uset positiv sjæl og derfor er med til at styrke den som bærer dem.

Hendes online smykke butik er ikke proppet med smykker, der er dem man ser og der er rigeligt for enhver med hang til smukke smykker.

Fantastisk siger vi bare her på redaktionen, disse oplevelser er der langt imellem.

Du kan finde Kate og hendes smykker på: kate.jewelry

Navigate