Thomas Treo – En Psykopat på fri fod

Som titlen meget kort beskriver, så er Ekstra Bladet’s anmelder Thomas Treo det bedste eksempel på et afsporet rigmandsbarn som ikke fik tæsk nok som barn. Denne typiske misforståede akademiske forsøg på at være sjov virker kun inde i hans hovede.

Thomas Treo har desværre nok aldrig kendt til konsekvens.

Det ændrer sig måske nu – Efter de seneste anmeldelser, og trods talrige groteske udskejelser hvor han fuldstændigt umodereret har tilladt sig alverdens svinestreger mod andre mennesker, er han i visse kredse efter sigende nu jaget vildt.

Dette usympatiske væsen, kompenserer tydeligvis for sit udseende ved at nedrakke alt indenfor musikken. Nogle mennesker kan bare ikke gøre godt for ikke at være født med et lem over 5cm.

Den grimme lille nørd

Treo blev tydeligvis mobbet for sit adfærd som barn, og ikke så meget for sit udseende. Allerede dengang kunne hans lærere se hvor det bar hen, og at der absolut intet var at stille op med dette barn med tydelige psykopatiske træk.

Heldigvis var han ikke voldelig, for havde han været det, var han endt som en af de farligste monstre i Danmark.

Thomas Treo har Lille tissemand-komplekset

Dette lille syge og utiltalende væsen vil utvivlsomt blive indhentet af karma før eller siden og det er uansvarligt af Ekstra Bladet at lade ham fortsætte som anmelder.

Det er muligt at han skaffer mange klik, men køen hos det verbale tæskehold vokser og der er ingen tvivl om at der skal et nummersystem til at give plads til alle når tiden er inde.

En skønne dag vil konsekvensen for dette adfærd ende som forside nyt hos Ekstra Bladet. Det er den dag de får salgsrekord.

Treo er indbegrebet af den mere rå og verbale ondskab. Han er en ikke nogen særlig god “musikanmelder”, snarere tværtimod. Treo er en lille forpint, bitter bøddel med en løn.

Nu har den nye ansvarhavende redaktør fjernet Nationen!, så er det mon ikke tiden at de får fjernet dette insekt fra vores åsyn?

Man kan se flere af hans yderst flove indflydelse indenfor sit medie her: Thomas Treos på zip.news

Navigate