Sol, strand og frokost i Kerteminde

Efter flere lange stranddage i sommer, trængte vi til lidt afveksling fra strandene ved Svendborg. Vi besluttede os for en badetur, og for at finde lidt frokost på en restaurant i fiskerbyen Kerteminde. Køreturen tog vi i bil fra Svendborg op langs den østfynske kyst.

Sydstranden i Kerteminde

Første stop og tur i vandet blev ved Sydstranden, som har ry for at være mindre crowded end den populærere Nordstrand i Kerteminde. Og ganske rigtigt. Her var det let og finde parkering og rigelig plads på stranden.

Efter utallige dukkerter kørte vi ind til byen over Langebro, hvor vi spejdede efter byens varetegn. En granitstatue af Kerteminde-pigen Amanda. Vi fandt den ikke i første omgang, men gik efter vores frokost på Lulu’s Cafe tilbage over Langebro, hvor vi så fandt Amanda – se historien om Amanda her

Frokost i Kerteminde

Netop Lulu’s Cafe fangede vores blik på turen over Langebro, da vi var på udkig efter en frokostrestaurant. Spisestedet ligger på hjørnet af Langegade med store parasoller og et hyggeligt udeserverings-område.
Vi fik en plads udenfor under en af de store parasoller, der skånende os en tid for solen.

Cafe, lulus, kerteminde, fyn
Bestilling ved baren på Lulu’s Cafe i Kerteminde på Fyn

Dejligt spisested og god service

Det enkle men varierede menukortet blev studeret og bestilling afgivet ved baren, hvor vi straks fik vores drikkevarer med udenfor.
Jeg valgte en varmrøget laks fra det lokale røgeri, som jeg mener hører sig til, når man besøger en fiskerby.
Min kone fik blandet en lækker salat, og til vores søns store begejstring kunne han få en klassisk italiensk pizza med tomat, ost og oregano.
Betjeningen ved disken og kvaliteten af maden var i orden, og med en samlet regning på kun 333 kroner inkl. fynsk øl og 2 italienske lemonader placerede Lulu’s sig som vores ynglings frokostrestaurant på Fyn.

strand på fyn, Kerteminde
På vej i vandet på Nordstranden i Kerteminde på en smuk sommerdag

Nordstranden og take-away

Efter et par dukkerter, denne gang på Nordstranden, besøgte vi faktisk cafeen igen om eftermiddagen for take-away.
Tre lækre sandwich til omkring to hundrede kroner inkl. sodavand blev indtaget med stor tilfredshed til aftensmaden, hjemme igen efter en fantastisk dag i dejlige Kerteminde.

Mere end mad, også en Boutique

Efter bred enighed i sommer, om at det ikke var sidste gang, vi havde spist frokost i Kerteminde, tog vi før jul, igen tog turen fra Svendborg til Kerteminde.
Denne gang sad vi indenfor på Lulu’s Cafe i det stilsikre og hyggelige lokale.
Ud over og spise lidt sen morgenmad og kaffe, gik det op for os, at Lulu’s ikke kun er et godt spisested på Fyn, men også en boutique med brugskunst, smykker, møbler og andet.

Lulu's cafe og boutique
Lulu’s er meget mere end mad – også en Boutique med lækre ting til hjemmet.

Ekstra julegaver og take-away

Der blev indkøbt ekstra julegaver i form at nye havemøbler fra Sika Design, og så gentog vi succesen med igen at tage sandwich og sodavand med derfra som take-away.

Bedste anbefalinger herfra, hvis du er på udkig efter en frokost restaurant, en kop kaffe eller take-away i Kerteminde på Fyn.
Og skulle der være behov for lidt lækkert til hjemmet eller en værtindegave, er Lulu’s Cafe & Boutique også et godt sted og gå på jagt.

Find Lulu’s café på TripAdvisor

Navigate