Salg af lejlighed, hus og grunde i Thailand

Vi har besøgt: Stayments Properties i Chiang Mai, Thailand  som er et danskejet ejendomsmæglerfirma, med et firmanavn og brand som du med stor sandsynlighed vil støde på hvis du kigger nærmere på det hastigt ekspanderende ejendomsmarked i den Nord-thailandske by Chiang Mai.

Jack Hansen hos Stayments fortæller:

Invasionen af kinesiske investorer stormer hastigt frem med køb af nye luksus-condominiums som er Thailands svar på vore lejligheder, store investeringer i hotel- og restaurationsbranchen samt en stadig og stor tilstrømning af digitale nomader der kommer til Chiang Mai på grund af de lave leveomkostninger som Chiang Mai ofte er forbundet med, hvad enten det er for at starte egen virksomhed eller for de digitale nomader der allerede er godt etableret på online markedet.

Kigger man nærmere på Stayments Properties set lidt udefra, så ser man tydeligt hvorfor det er lykkedes, ikke kun at overleve i en hård og presset branche som mest af alt ligner det vilde vesten men også hvorfor det er lykkedes at ekspandere i et ureguleret ejendomsmarked hvor der skal navigeres rundt i blandt hundredvis af såkaldte freelance agenter som kan operere frit netop i Thailands ejendomsmarked.

Jack Hansen, Chiang MaiHer har stifter og indehaver af Stayments Properties Jack Hansen valgt at tage kampen op med et koncept som på ingen måder ligner hverken de eksisterende og etablerede ejendomsmægleres eller freelancernes arbejdsmetoder. Service, præsentation og kvalitet som vi kender det og forventer i den vestlige verden viste sig, at være nøgleordene for success for Jack Hansen med Stayments Properties.

“Vi har valgt at fokusere på nogle oversete områder hvor vi med professionalisme bla. indenfor foto og videoproduktion har løftet præsentationsmaterialet op til et niveau som ikke før var set og dermed opnår vi et betydeligt større antal fremvisninger af boliger end andre aktører på markedet og dermed også flere gennemførte salg og udlejninger, udtaler Jack Hansen”

Endvidere spår Jack Hansen at Chiang Mai over de næste 10-15 år vil fortsætte sin hastige udvikling og tiltrække endnu flere internationale investorer og tilflyttere idet, at Chiang Mai står overfor at skulle bygge en ny ìsuper lufthavnî, planer om højhastighedstog til både Bangkok og Kina er på tegnebrættet samt et tiltrængt metroprojekt for at lette byens stigende trafikale udfordringer og dermed går Stayments Properties en spændende fremtid i møde.

– Hvis dette har vakt din interesse kan du bare kontakte Jack via deres hjemmeside på stayments.com – Husk at de er 6 timer foran ifht. til Danmark, så når du går i seng der står de op 😀

– – –

Lejligheder i Chiang Mai, Thailand og de har også huse til leje på de mest attraktive steder og så taler de dansk 🙂

 

Navigate