Pædofile skal hænges

Som titlen antyder er det jo nok ikke ligefrem den ordlyd man forbinder med de straffe pædofile børnemisbrugere får i dag. Vi har en lov, og den lov er alt for mild.

En offentlig statistik viser at over 99% af de adspurgte gerne så en betydeligt hårdere straf af pædofile. Over 30% af disse går ind for dødsstraf. Denne artikel blev foranlediget af en udtalelse jeg ikke kunne overse på de sociale medier. Her blev der sagt følgende:

“De har ved at blive udstødt fået straf nok”

Sikke en gang vrøvl!

For det første så er det dem som er forvolderen af skade mod børn, og i vores samfund er der en uskreven regel overfor pædofile som i et lovløst samfund ville betyde den sikre død. Det er selvfølgelig vigtigt at vi har nogle paragraffer for hvordan man forholder sig overfor de dømte.

Hele vores kriminal og omsorgssektor er dog præget af en stor misforståelse, nemlig at der er tale om mennesker som på lige fod med alle andre og skal have grundlovssikrede rettigheder som alle andre. Vrøvl!

Ligegyldigt hvor dybt en psykiater graver vil en pædofil aldrig ændre adfærd, ligegyldig hvor hård en straf en pædofil får i dag ændrer det intet ved han / hendes adfærd. Sterilisation er en billig måde at omgå systemet og det viser sig da også ikke at have nogen synderlig effektiv effekt.

Der er absolut ingen tvivl om hvor meget et overgreb koster børn resten af deres liv. De bliver aldrig den samme igen, og hele deres liv bærer præg af eftervirkninger af disse overgreb og forvolderen slipper nemt med få måneder til få år for at smadre et barns liv.

Mange pædofile er skrækslagne for at offentligheden skal finde ud af deres onde lyster, og de fleste søger hen mod internettet under dække for at tilfredse deres syge behov. De er med til at ligitimere udbredelsen af materiale med ligesindede og dette burde høre under de strengeste terror paragraffer.

De mennesker som tilgiver, og af medlidenhed omgås disse monstre bør skamme sig. En pædofil bør have frataget samtlige rettigheder og låses inde i en mørk kælder på vand og brød resten af deres liv.

De mennesker som f.eks stadig omgås, eller spiller i band med en dømt pædofil er med til at legitimere vold mod sagesløse børn.

Pædofile er afskum som absolut ingen medlidenhed skal have, de er ikke tvunget til at udføre deres gerninger som alt for mange politkere og psykiatrien vil have os alle til at tro.

Disse er ondsindende og målrettede rovdyr er iskolde. Får de chancen tager de den uanset, og derfor ville den mildeste straf være hængning på torvet hver lørdag – Danmark eller ej, men vi er alt for prægede af inkonsekvens.

 

 

Navigate