Om os

Velkommen til et lidt anderledes livsstilsguide-projekt som består af en række folk som kan lide at skrive om forskellige emner.

Hjemmesiden bliver med tiden rettet lidt ind – I starten hvor der ikke var mere end et par artikler gjorde vi ikke så meget ud af setup’et – men heldigvis sker der lidt og nu har vi nok artikler til at kunne lave nogle kategorier og sætte det op som en slags avis.

Det vil ændre sig stille og roligt efterhånden som der kommer nye artikler. Der vil højst sandsynligt også blive ryddet op i de lidt mere fjollede artikler med tiden.

Vi udsender artikler hvis de overholder de gængse regler, og du er også velkommen til at sende os en artikel som en moderator så vil se igennem og godkende før den bliver offentliggjort hos livsstilsguide.dk.

LIvsstilsguiden’s mål er at skrive om helt almindelige ting fremfor at være som alle de andre. Vi er hverken journalister eller forfattere og elsker bare at skrive. Her er der ingen som retter efter et moral-kompas.

Vi er, og bliver aldrig de store skribenter, hul i det. Alt behøver ikke at være en påtaget intellektuel, og snorlige verden. Vi er ganske almindelige mennesker der vil alle noget godt, og alligevel ikke kan holde tingene tilbage når ting virkelig er kvalmende. Vi siger tingene som de er, og det må folk bare finde sig i. 🙂

Hvis man ikke forstår ironi, sarkasme eller lidt sjov i gaden skal man holde sig fra at læse indholdet.

Har du lyst til at sende os en artikel, så skriv en mail til redaktøren på info@livsstilsguide.dk

Rock’n’roll!

Navigate