Mad & skønne fortællinger – Fantastisk bog

Forfatteren Dorthe Poulsen indleder sin pressemeddelse om bogen “Mad & skønne fortællinger” med ordene:

Jeg fik ideen til “Mad og skønne fortællinger” en nat, hvor jeg ikke kunne sove. Jeg var lidt sulten, og jeg begyndte derfor at tænkte på mad. Jeg har altid haft et kompliceret forhold til mad, som har udviklet sig til lidt af et problem, og jeg spiser meget kedeligt. Jeg kom til at tænke på kogebøger, og selv om de både er flotte og nytænkende, så fanger de mig kun kort, for ofte er der noget i retten, som jeg ikke kan tåle.

Bogen er inddelt sådan at Dorthe interviewer, eller rettere hyggesnakker med en række af vores lokale danske kunsterne indenfor musik, om deres ynglingsretter. Det er virkelig en hyggelig og god bog om madlavning og de mange variationer indenfor folks smag. Det er en inspirerende og levende bog som også giver læseren rigtigt god ideer til hvad man kan udrette i et køkken.

Nu er der ingen stor forskel på “berømtheder” og almindelige mennesker som os når det kommer til det at spise. Det er ikke D’angleterre som de fleste måske umiddelbart vil tro. Stereotypen bliver brudt på en måde som både er sympatisk, men også får en lyst til at lave god mad.

Deltagere introduceres på deres Youtube kanal på en god og sjov måde – Abonner på deres kanal, for de har virkelig lavet et stort stykke arbejde 🙂

Introduktioner på video af “Mad & skønne fortællinger”

Forlaget Sideomside har lavet en række video’er som inkluderer deltagere med små skønne klip og en teaser til hvad de bidrager med i bogen “Mad & skønne fortællinger”

Marie Carmen Koppel om “Mad & skønne fortællinger”

Kirsten Siggaard om “Mad & skønne fortællinger”

Hanne Fischer om “Mad & skønne fortællinger”

Sussi & Leo om “Mad & skønne fortællinger”

MC Einar om “Mad & skønne fortællinger”

“Mad & skønne fortællinger” er virkelig en bog man bør have i sin samling af kogebøger – Den er både inspirerende og sjov på en helt anden måde. Den er ikke som de fleste celebrity kogebøger, den er sympatisk og uhøjtidelig. Deltagerne er glade og fortælle med et stort smil om deres ynglingsretter.

Du kan købe “Mad & skønne fortællinger” her.

Navigate