Klarsynsaften i Odense

En aften besluttede vi at tage ind og deltage i en klarsynsaften med Sebastian Lorantius.

Han er: clairvoyant, healer og hypnotisør – Men hvad gik det lige ud på?

Jeg kan ikke sige at jeg havde nogen specielle forventninger til en klarsynsaften, afdødekontakt andet end at jeg vidste at ham der var der var en fra TV: Sebastian Lorantius og en kvindelig clairvoyant som jeg desværre ikke husker navnet på.

Klarsynsaften billetter kostede en formue

Det foregik på det Odenseanske spillested Magasinet – Billetterne som konen havde anskaffet kostede en formue. Køen var lang, og trængslen stor.

Det var tydeligt at vi havde med et specielt publikum at gøre. Jeg holdte mig lidt i baggrunden. Jeg havde inden ankomsten sat mig til at studere disse clairvoyanter og ikke mindst publikum.

Forventninger blandt publikum

Hos publikum så det ud til at folk havde store forventninger. Det var tydeligt at folk var meget spændte. De så frem til aftenens klarsynsaften. Jeg var med det samme klar over at i forsamlingen var mange følsomme personer. Jeg kunne ikke undgå at overhøre en række af de samtaler publikum førte mens de stadig stod i køen.

Nogle håbede at få kontakt med nogen de havde mistet. Lige fra gamle venner, børn og til fjerne slægtninge. Det havde jeg selvfølgelig en forståelse for, det tror jeg de fleste som har gennemgået alvorlige traumer gør. Der var ikke noget at grine af, og jeg var fuldtud bevidst om at dette ikke var en stand-up comedy aften.

Jeg har en clairvoyant ven, men …

Jeg har en selv en baggrund hvor jeg har observeret “uforklarlige” ting og har da også venner med betegnelsne clairvoyant som er løbet tør for benzin på en motorvej. Jeg har et anstrengt og rimelig skeptisk forhold til emnet, og af en eller anden grund så har det ikke været så svært for mig at gennemskue folk.

Klarsynsaften eller bare naturlig intuition?

Der er tidspunkter i ens liv hvor man er mere modtagelig for uforklarlige “kald” eller hvad man nu skal kalde det. Der er også lange perioder hvor man lukker helt af og absolut ikke har energi eller humør til at spekulere på om “dem på den anden side” står i kø for at afsende krypterede beskeder til os almindeligt dødelige.

Stand-up comedy

Nu skrev jeg før, at denne aften ikke var en stand-up komedieaften. Det var tæt på, og jeg må indrømme at trods stor åbenhed og respekt for de 2 på scenen, så blev jeg faktisk lidt irritereret over et meget gennemskueligt “skuespil”. Nogle gange blev det næsten for meget og jeg holdte masken, men havde flere gange bare lyst til at skrige nogle skældsord til de 2 “tv stjerner”.

Man skulle ikke være clairvoyant for at se, tyde og endda mærke folks reaktion. Der var godt 200 tilstede. Magasinet var “pakket” og det var for de 2 umuligt at nå igennem alle som håbede på et signal fra hinsiden. Selv følte jeg at hvis dem fra den anden side var tilstede måtte de havet moret sig kongeligt.

Sebastian Lorantius

Sebastian Lorantius havde nogle lange perioder, hvor han ligesom gik i trance i sin lænestol.

Han prøvede ihærdigt at se så salig ud at man næsten fik ondt af ham. Er han ægte?, eller er han bare den bedste skuespiller med en fantastisk god egenskab? Der er måske gode penge i det her?

Nu er jeg ikke en af den slags folk som blankt afviser alt når det kommer til spirituelle ting, tværtimod men det her, det var næsten for meget. Stod det til mig, så var min, og måske andres clairvoyante egenskaber betydeligt skarperede end de 2 på scenen. Vi kunne nemlig gennemskue det overdrevne skuespil som her blev præsteret. Vor herre bevares!

Charlataner, som manipulerer med folk for profit – det er hvad det er.

Tak for kaffe, hvis jeg kunne tale med de afdøde, havde jeg nok ikke stået på en scene, men knoklet med at sætte krydser i tipskiosken.

Navigate