Jeg mangler en pakning – Hvor kan jeg købe den?

Bruserbatteriet og vandhanen er utæt. Hvor finder jeg en pakning?

Nu er der nok ikke så frygteligt meget at skrive om, når det kommer til pakninger – Men jeg fik lyst til at skrive om det efter en tur “ude i byen” på jagt efter en pakning.

Det viser sig, at jeg sagtens kan finde pakninger – Men det er i poser med 100-300 stykker i. Jeg har altså ikke brug for 300 pakninger til at udskifte to forskellige slags pakninger ud.

Det mest grinagtige var at for 2 forskellige pakninger skulle jeg købe 2 slags poser fyldt med pakninger og o-ringe.

Prisen var ikke videre urimelig, men jeg ville altså hellere betale det samme til præcis de 2 jeg havde brug for end at stå med 2 store poser fyldt med dem.

Jeg får et godt tip

Jeg brokkede mig højlydt over dette under en aftensmad i den lokale sporthal. Her var det så at der tilfældigvis sad en midaldrende mand, som selv havde haft brug for en meget speciel pakning til sin kaffemaskine. Han gav mig et tip om at kontakte et firma på Sjælland som kunne skære dem ud på eksakte mål.

Jeg ved ikke om de gjorde det bare for nogle få, men jeg kunne da kontakte dem og høre dem ad.

Kontakter et pakningefirma

Efter weekenden kontaktede jeg pakninge firmaet Gunnar Haagensen i Allerød. De var virkelig flinke. De sagde at de normalt ikke nøjedes med bare at lave en.

Når jeg nu var så ihærdig efter at finde præcis det jeg skulle bruge, så sagde den flinke mand at han havde nogle rest plader (ved ikke hvad det hedder og huske ikke hvad han sagde) til at skære ud på. Ihvertfald var det materiale til at skære pakninger ud nogle rester.

Jeg fik mine mål sendt afsted i en mail.

Dette var midt på formiddagen på en mandag. Jeg fik mine pakninger dagen efter om tirsdagen! Det vildeste var at de skulle ikke have noget for det og ønskede mig blot held og lykke på et pænt håndskrevet stykke papir, at jeg bare skulle sige til hvis jeg skulle få brug for andet.

Meget tilfreds med deres service

Sikke en service, en af dem man vil huske meget længe og ikke mindst når talen går hen på pakninger.

Uden tvivl vil jeg anbefale at kontakte Gunnar Haagensen hvis man står og mangler specielle pakninger.

Man skal bare lige huske at Gunnar Haagensen er leverandører til mellemstore- og store firma’er, så den service jeg fik skal man nok ikke regne med at få hvergang, hvem ved? De er ihvertfald mit nye favoritsted.

Du kan besøge dem her: Gunnar Haagensen eller ringe til dem på: 4817 6500

Navigate