Hjemmeside på Facebook? – De største fejltagelser

Det så smart ud på et tidspunkt da folk begyndte at flytte deres hjemmesider op som en side på Facebook, men det er en katastrofe!

Der kan være mange grunde til at man droppede sin hjemmeside, og i stedet oprettede en side for emnet på facebook. Det kunne være at det var for dyrt, for tungt at drive administrativt eller også vidste man bare ikke bedre. Ikke desto mindre er den udvikling en katastrofe, både for dem der flyttede og for befolkningen.

Bands som dropper deres hjemmeside for at ligge på Facebook så lovende ud på et tidspunkt, men anbefalingen har altid været ALDRIG at droppe sin hjemmeside.

Mange foreninger så også deres snit til at lave deres arbejde på Facebook. Folk har skudt sig selv i foden med en kanon, det er der ingen tvivl om.

Enten er vi løbet tør for ildsjæle, eller også er folk bare uvidende om de konsekvenser der er i de flytninger på sigt.

Den udvikling vil svare til at man stille og roligt piller sjældne bøger og dokumenter ud fra hylderne på rigsarkivet og smider dem på lossepladsen – Bogstaveligt talt.

Et godt eksempel på dette er Diego Maradonna på Facebook – Utroligt at dette kan lade sig gøre. Manden er fodboldhistorie i sig selv og at overlade sine data til eksterne folk, medier og en 3-part strikket wiki er at ødelægge sit eftermæle.

Navigate