Havnens dag – Tilbagevendende begivenhed hvert år

Forleden dag stødte jeg på en interessant begivenhed som åbenbart har eksisteret i mere end 3 år og afholdes hver år på et hav af havne.

Jeg læste et indslag hos medierne forleden om strømpemanden Mads Christensen. Han var nu endt som maskot for “Havnens Dag 2019” .. og det vakte min nysgerrighed for hvad dette var for en sag?

Efter nærmere undersøgelse, som bragte mig forbi fænomenet Vild med vand, som er dem der afholder Havnes dag på et større udvalg af danske havne og lystbådehavnes områder var jeg som “kystbo” da interesseret i om der blev afholdt noget i nærheden af hvor jeg bor. Det gjorde der, og jeg blev meget overrasket over den spændvidde over bredden af arrangementer.

Der er alt lige fra morgenbadning til ture med træskibe. Der er også en del andre interessante ting som at komme ud at sejle i båd.

Efter hvad jeg kunne læse mig frem til er der over 80 havne som afholder en række arrangementer. Man kan finde sin nærmeste havn ved at gå til vildmedvand.dk og studere de tilbud som de enkelte havne har lagt op. Selve Havnens Dag afholdes i år d. 25 maj. Til min store glæde var der mange arrangementer udenfor den dato og der skulle, selv for den mest kræsne være rig mulighed for at finde en spændende begivenhed. Disse arrangementer anbefaler jeg i allerhøjeste grad børnefamilier som ikke kommer så ofte ved havnefronten.

Hvis du er fra Aarhus området, så prøv at tage et kig på disse havnens dag arrangementer – Jeg vil ihvertfald ikke gå glip af dette års havnens dag.

Navigate