Frame – Internationalt 2D & 3D produktionsfirma

Frame er et 2D og 3D animations design studio i hjertet af København.

Som et kreativt kollektiv af directors, designere og animatorer, har Frame specialiseret sig i at producere prisvindende indhold. Med en kundeportefølje, der spænder over kommercielle, broadcast og rene kunstprojekter, er de stolte af at opretholde en konsekvent avanceret kreativ tonehøjde.

Rammen styres af mantraet, at en dristig kunstnerisk vision, understøttet af ekspertise i eksekvering, vil resultere i at skabe et førsteklasses produkt.
Deres talentfulde team specialiserer sig i produktion af bevægelsesdesign, 2D & 3D animation, live action og meget mere.

Manden bag Frame

Thomas Bay - Direktør hos Frame.dkThomas Bay, direktør og medejer af Frame.dk ApS har været på en lang rejse. Han har i flere år forud for sin egentlige uddannelse beskæftiget sig med 3D. Helt tilbage til  start 90’erne hvor 3D Studio var ved at blive et hit. I midt 90’erne ville han udnytte sit talent og startede på et af de første hold på multimedia uddannelsen i Odense sammen med 20 andre forhåbningsfulde elever.

Selve uddannelsen levede ikke helt op til hans forventninger og ambitioner, men Thomas’s smittende humør og evner indenfor 3D animation både inspirerede og gav de andre elever et lidt bredere indtryk af hvad 3D produktion kunne føre til.

Under uddannelsen mødte Thomas en anden gut som også kom fra hans hjemby Nyborg, og som før dette havde stiftet bekendtskab med en animationsskole i Toronto Max the Mutt College of Animation, Art & Design. Denne gut var en gut som ved samme tid begyndte at interesse sig for alt andet end 2D og 3D – Lars W. som han hedder var nemlig mere interesseret i søgemaskine optimering og han gav Thomas det tip at der var en fed 3D skole i Toronto og gav Thomas et navn på en kontakt på skolen. Inden længe tog Thomas turen over atlanten for at studere avanceret 3D animation.

Hvad laver Frame.dk?

De har gjort sig bemærket på mange fronter, og som vi andre til daglig kan se på diverse kanaler hos de større TV kanaler. F.eks kan de fleste nok huske denne grafik på TV3+ som han har været med til at redesigne. Egentlig var det Anders (medejer og artdirector hos Frame) som tegnede ideen op, og de samme fik produceret dette fantastiske udtryk. Der er ingen tvivl om at de fleste vil nikke genkendende til grafikken herunder:

TV3+ redesign af Frame.dkTV3+ redesign af Frame.dkTV3+ redesign af Frame.dk

 

 

 

 

Udover dette har Frame produceret et hav af spots til et hav af sportskanaler hvor mange af dem er let genkendelige.

Se deres seneste produktioner på Frame.dk hjemmeside

 

Du kan finde Frame.dk her:

Navigate