Få en videohilsen fra en berømthed

Har du ikke tit drømt om at kunne sende en videohilsen til en god ven, fra en berømt musiker, skuespiller, realitystjerne m.v?

Du har nu chancen for ikke bare anskaffe en videohilsen, men også få den lavet personlig – til en pris.

Priserne er meget forskellige og går fra ca. $15 og op – nogle af stjernerne koster $350 og der er sikkert også nogle som er betydeligt højere i pris. Men ideen er at helt almindelige mennesker kan købe sig til en videohilsen fra en stjerne. Så gennemsnitpriserne på omkring $30 er yderst rimelige. Leveringstiderne er også ganske fornuftige.

Fra hot til skrot

Du vil nok, især hvis du er lidt oppe i alderen bliver chokeret over nogle af dine gamle helte. De ser selvfølgelig ikke helt ud som i 80’erne længere. Der er nogle groteske eksempler som f.eks 80’er drømmepigen Tawny Kitaen, hende som var modellen i bandet Whitesnake’s største 80’er hits.

Hun har gennemgået en del plastiske operationer og ligner efterhånden nogle af de grummeste skrækeksempler man tidligere har set fra hollywood modeller som gerne vi se 50 år yngre ud og hvor det er gået grueligt galt. Det er selvfølgelig synd, men hvad søren skal man sige? Du kan finde Tawny Kitaen her. Herunder den omtalte video – Sorry Tawny, I’d be lying otherwise.

En anden, især for tøserne mindre heldigt aldret herre er Tommy Lee. Ja, ham der var gift med selveste Pamela Andersson. Men han forsøger da ikke at rende fra det som Tawny har gjort. Tommy står inde for 40 års hårdt liv i rockbranchen, og som har præget hans udseende betydeligt. Det som generer mig allermest er at han i det hele taget deltager i billige videohilsener, men ok – han tager så også $300 per tjans, hvilket jo lige kan gå.

Det er ikke alle stjernerne som er derinde, men der er rigtigt mange, og dækker rigtigt mange aldersgrupper.

Du kan anskaffe video’er fra kendte reality-stjerner i stor stil. Det er dog nok mest dem som er kendte internt i USA, men der er sandelig også en del overraskeler. F.eks kan du finde Slayer musikere, Harry Potter, Game of Thrones  skuespillere og mange andre.

Hilsenerne er engelske, og for et andet publikum kan man finde spansk-talende også.

Så, hvis du vil sende din gamle far en hilsen fra Jennifer Love Hewitt, ja så står døren åben – Hun er forholdsvis stadig køn og er da heller ikke blevet grimmere med tiden.

God fornøjelse med at sende videohilsener!!

Hoved websites finder du på: cameo.com

Navigate