En troværdig blog om erotisk legetøj

Der findes mange blogge fyldt med artikler, og de fleste udmærker sig dog ved manglende reel information om emnet.

Vi er stødt på en ret speciel blog hvor der rent faktisk sidder en kvinde bag artiklerne, og som ved en del om markedet. Det vi i først gang hæfter os ved er, at artiklerne som de fleste ikke virker fabrikerede. Bloggen er ret ny, og virker oprigtig og sympatisk på alle måde.

Man bliver ikke tvunget til at skulle klikke på tusindevis af popups, og det er helt op til en selv om man undersøger hovedsidens produkter. Det står en fuldstændigt frit og man får ro til at læse artiklerne.

Emnerne kredser om sexlegetøj generelt, men med den store forskel at der tages hensyn til par, hende og ham. Der er meget få links til selve sexshoppen, og det er for mig behageligt ikke at blive skubbet over kanten og ind på en salgsside.

Vi får en indføring i sexlegetøjets historie over nogle kapitler. Meget oplysende og lærerigt at man får den mérviden om emner man rent faktisk har søgt på.

Vi har talt med Charlotte som står bag bloggens artikler og hun siger:

– Jeg har i længere tid skrevet om sexliv generelt, og blev spurgt om jeg var interesseret i at være fast inventar hos sexbutik.dk. Efter en kort betænkningstid takkede jeg jatak til tilbuddet. Det som jeg hæftede mig ved var, at jeg fik fuldstændigt frie hænder. Jeg kunne drive bloggen som jeg ville, så længe jeg holdte mig til emnet. Det tiltalte mig at jeg fik tildelt en komplet blog, hvor jeg kan skrive nogle artikler om ugen.

Charlotte er i fuld gang med at lave en ‘ofte stillede spørgsmål’ hvor hun i første omgang vil skrive om hvordan man både bruger, rengøres og opbevarer sexlegetøj. Hun vil også komme med brugbare tip om hvordan man kommer bedst igang og ikke løber skrigende bort første gang man afprøver et stykke legetøj.

Charlotte’s indlæg bærer præg af stor viden, og med en indlevelse fortæller hun bredt om emnet.

Hun er inde og berøre flere tabuområder på en måde som virker helt naturligt. F.eks har hun en artiklen om sexlegetøj til mænd. Ikke noget vi normalt forbinder som sådan, men hun skriver en højst interessant artikel om emnet med henvisninger til de ting hun nævner i artiklen.

Bloggen er diskret, og det vælter ikke ned med obscene billeder som man ellers ser mange steder. Billed-brugen er sober og afdæmpet, hvilket gør at man rent faktisk kan sidde et sted og læse de artikler som sad man med ‘Alt for damerne’ – Det er prisværdigt at en sexshop med over 20 år på bagen på det danske marked kan virke så afslappet.

Du kan stifte bekendtskab med bloggen her: Sexbutik Blog

Navigate