Danmarks sygeste psykopater har frit spil på Nationen!

Der er specielt ét sted på nettet hvor man kan studere hvor lavt den danske befolkning er sunket.

Nationen! hos Ekstra Bladet er både frygtet og berygtet, og er ét af de største samlingssteder for landets mest retarderede mennesker.

Her findes mennesker fra alle samfundslag, og som “næsten” frit kan benytte sig af denne anonyme service. Godtnok har Ekstrabladet nogle retningslinier, men det er ufatteligt sjældent at der slås ned på de indlæg folk kommer med.

Jeg har tit spurgt mig selv om jeg måske tager ting for personligt, men på den anden side så er især racismen så udpræget at man ikke bare kan tro at det kun er sarkastiske indlæg som smides ind.

Tonen hos Nationen!

Faktisk genkender jeg tonen hos Nationen! som den samme tone man hører derude hvor ingen andre lytter med. Nationen! trods de humoristiske indslag er et ganske pænt billede af det gennemsnitlige danske sind og tankegang.

Det er et kæmpe mosaik af jævne folk uden den bredde forståelse for den virkelige verden. Nationen! er fyldt med uvidende og bitre mennesker som på den ene aller anden måde føler at de får det bedre ved at svine alt og alle til, især anonymt.

Nationen! er den lille afsides kro ude i den mørke del af vestegnen, hvor samtaleemnerne hovedsageligt består af dagens avis-forside og de forestillinger man har, og som man “har hørt” andre lavpander helt uhæmmet fyre af ved enhver lejlighed de har til det – Kujoner!

Er det nu også bondeknolde allesammen?

Nationen! består typisk af mennesker uden selvværd, folk som udadtil gerne vil ligne “de stærke” derude uden dog tilnærmelsesvis at være det. Det ser vi både i beklædning, adfærd og sind. Hvis vi skærer en lille procentdel fra tegner der sig et uhyggeligt gennemsnits-billede af landets tilstand.

Ikke noget nyt fænomen

Ikke fordi at det er et nyt fænomen, det er bare blevet tydligere. Danmark er igennem de sidste 50 år forvandlet til en frådende hadsk pøbel af mindreværd og ulighed og hvor det som fylder mest er invandringen.

Heller ikke i dag blev ankomsten af Obama modtaget særligt godt. Hvad mange danskere selv opfatter som sjov sarkasme er i bund og grund gennemsnittet af dette lands befolkning.

Man siger at Danmark er det bedste land at leve i, men trods en god portion sandhed i påstanden, så er vores mentalitet en af de ting som ingen, absolut ingen udefra finder morsomt når det står ud i lys lue.

Hov, hold lige hesten makker!

Tager jeg tingene for bogstaveligt? – Er alle Brøndby fans arbejdsløse? Er lægen som skriver en kommentar til Brian på Nationen! bare en dum stodder? Hverken de røde, eller de blå har gavnet evolutionen i dette land 🙂

Opdatering marts 2021: Ny chefredaktør sætter en stopper for Nationen!

Navigate