Broløbet 2020 fra Korsør til Nyborg reddet

Broløbet over Storebæltsbroen 2020 er reddet.

Det ser ud til at broløbet er blevet reddet på stregen.

Nyborg Kommune har smidt 200.000 kroner i projektet og dermed har arrangørerne penge til at dække deres udgifter til arrangementets omkostninger.

Broløbet 2020 er en halvmarathon

Begivenheden bliver en halvmarathon på ca. 21 km og man regner med at der bliver plads til 9000 løbere. Der bliver rift om startnumrene.

NGIF (Nyborgs Gymnastik & idræts-forening). En lokal gymnastik forening fra Nyborg er den forening som lægger frivillig arbejdskraft til arrangementet.

De 200.000 fra Nyborg kommune er dog “kun” et tilsagn. Undgår vi at der kommer valg i utide og de sædvanlige ødelæggende kræfter får det pillet af, så burde broløbet 2020 være en realitet. Tilladelserne er ihvertfald på plads.

Nyborg er for alvor trådt ind på verdenskortet med sin halvmarathon, og som Tour De France mål-by i 2021. Det er en spændende udvikling. Bare ærgerligt at interesser med en agenda lige har smadret Nyborg Slot.

Der bliver rift om startnumrene

Det hele skulle efter planen løbe af stablen, og med start fra Korsør mod Nyborg d. 20 juni 2020 og salg af startnumre starter allerede d. 11. november 2019.

Startnumre til kan købes via: https://www.brolob.dk hvor tilmeldingen også foregår fra på mandag d. 11. november.

Opdateret 11. november 2019: Tæt på udsolgt: Startnumre til broløb bliver revet væk

 

 

 

Navigate