Bedste svenske party band – Også i Danmark

I en tid hvor det er alt for dyrt at hyre bands til sin konfirmation, bryllupfest og større fester, er Jukebåx nok det bedste valg!

Jukebåx spiller over hele sydsverige og også i Danmark. De er utroligt populære og kan med deres utroligt store repetoire spille næsten hvadsomhelst, hvorsomhelst! Jeg mødte Jukebåx første gang for en del år tilbage, og besætningen er stadig den samme gode gamle gruppe bestående af 4 herrer og den utroligt flot kvinde Jennie (Svedborg) Numhauser som front sangerinde (hun er iøvrigt af dansk afstamning).

Bedste svenske party band - Også i Danmark 1Drengene er set i mange sammenhænge indenfor den professionelle musikscene. Sanger og guitarist Maciel “Masse” Numhauser er halvt svensk og halv chilener, han er set i forbindelse med det svenske melodi grand prix, og kommer oprindeligt fra den tunge ende af musik skala’en hvor han trådte sine heavy talenter af for et stort publikum. Masse er også studiemusiker / sanger og har bl.a indsunget div. numre med det vildeste Svensk / Grønlandske band “Naked Truth” med bl.a Mats Björklund (Eyes, Aces high) og Lars Willsen (Naked Truth, Nam Dihn).

Bassisten Tomas Djurfeldt er heller ikke nogen nybegynder – Han har spillet tung metal i mange år, og var bl.a keyboard / bas i bandet Mister Kite. Mister Kite har f.eks være opvarmning til Dio (USA), Saga (Canada) og mange flere. Mattias Thelander på anden-guitar er en af de mest hærdede guitarister Sverige kan bryste sig med. Jonas Strandh på trommer er heller ikke nogen ukendt person og “udlært” af ikke mindre end Måns Block (Timbuktu & Damn).

Sammen formår de at fyre den af, og de er utroligt professionelle og dygtige. Du kan få et lille blik ind et af deres festlige fester herunder:

Står du og skal afholde en fest og mangler et rigtigt godt band, så er dette det bedste bud – Du kan finde bandet via: https://www.jukebax.se eller skriv til Sanne på info@livsstilsguide.dk for at få direkte kontakt til deres agent / manager.

Andre lydprøver:

Navigate