American Vintage hos Nuvelstudio

Vi har besøgt Nuvelstudio i Kerteminde på Fyn – Nuvelstudio sælger modetøj til kvinder som ligger i den lidt dyrere ende. Vi har kigget på et mærke som vi egentlig selv kom for at se på – nemlig American Vintage. Vi har forsøgt at linke til de forskellige emner så godt vi kunne så man kan finde dem direkte.

American Vintage er et brand som giver mening. Hos American Vintage finder du de blødeste sweaters, de mest komfortable jeans, T-shirts som elsker din krop, og accessories som fremhæver dit stilbevidste udtryk.

American Vintage er tidløs fashion med et enkelt tilsnit og trendy detaljer, udført i bæredygtige materialer.

Designs fra American Vintage kan bæres af alle uanset køn alder og kropstype. Den gennemførte rå linje i American Vintages kollektioner gør tøj og accessories til basale elementer i din garderobe som kan mixes og matches på kryds og tværs. Design, farver og materialer spiller sammen med årstiden på enkel og raffineret vis og giver American Vintage sin særlige profil. Med American Vintage kan du opnå den helt særlige følelse af komfort blandet med eksklusivitet.

Tidløst raffinement og bløde linjer i forårets designs

Hos American Vintage finder du her i foråret 2021 såvel bløde T-shirts som lækre jeans, slacks og chinos i douche farver, lette cardigans til de kølige timer samt jumpsuits og kjoler i det klassiske og enkle design.

Forkæl dig selv med de mest feminine T-shirts

En favorit, som går igen i American Vintages forårs og sommer kollektion i 2021, er den super lækre Sonoma T-shirt med lange ærmer. Sonoma T-shirt fås med såvel en ultra feminin bådformet udskæring som er designet til at vise et strejf a din solkyssede skulder.

Den elegante T-shirt fås i flere flotte og sommerlige farver og i varierende designs, for eksempel med rund hals eller med korte ærmer. Er du mere til de traditionelle T-shirt modeller kan du med fordel vælge en Jacksonville T-shirt fra American Vintage. Denne klassiske T-shirt fås i mange forskellige farver som for eksempel Heather Grey, Vintage Camello, Noir, Charcoal Melange, Asparagus, Bisotti og Genet. Den lette og behagelige T-shirt er som skabt til lune sommerdage såvel som til indendørs hygge og passer helt perfekt til et par jeans eller til en flot nederdel.

Bløde sweat shirts og jumpers – til de kølige dage og aftener

Blandt American Vintages andre essentielle designs, som går igen i de nyeste kollektioner, finder du den strikkede Womens’ Jumper East, her i den utroligt smukke farvetone Almond Tree Melange. Womens’ Jumper East er udført i materialerne akryl, alpaca, uld, polyamid og elastan, og giver både varme og komfort samtidig med at tekstilet er 100% åndbart. Womens’ Jumper East fås med korte eller lange ærmer og med rund hals, dyb V hals, eller som cardigan.

Er du mere til bomuld kan du med fordel tage et kig på den nyeste tilføjelse til sweat shirt linjen i den seneste kollektion nemlig Najabay Sweat Shirt. Najabay Sweat Shirt har en løs pasform og en komfortabel bred bådformet udskæring samt lange ærmer med elastik som nemt kan smøges op.

Sweat pants med et elegant tilsnit – en del af tidens trend

En anden American Vintage basic, som optræder i forårs kollektionen 2021, er de bløde sweat pants Ikatown Womens Joggers. De behagelige jogging bukser, som de kaldes på godt dansk, har inden for de seneste år fået en revival og er at betragte som moderne klassikere på modescenen. Ikatown Womens Joggers fås i farven taupe, en varm lys gråbrun nuance.

Den ekstra bløde sweat pant Womens’ Joggers Neaford er en anden model i et lignende tilsnit, fremstillet i 98% bomuld og 2% elastan. Womens’ Joggers Neaford er som skabt til hyggestunder i hjemmet og kan med fordel anvendes sammen med den matchende Neaford Basic Sweat, ligeledes i farven Heather Grey.

Du kan finde nuvelstudio i Kerteminde her:

Navigate