Absolut bedste Superbowl nationalsang

Whitney Houston, årtusindets absolut bedste sangerinde slog til!

Året var 1991 i Tampa, Florida. Superbowl XXV (25) og kampen stod mellem New York Giants mod Buffalo Bills.

Denne Superbowl var utroligt spændende, og det blev den kamp der til dato har været tættest. New York Giants vandt kampen med 20 – 19.

Whitney Houston blæste alle omkuld

Det var dog en helt anden ting før kampen, som slog benene væk hos millioner af seere og ikke mindst tilskuerne som var tilstede. Den til dato mest fantastiske præstation blev nemlig udført af ingen ringere end Whitney Houston.

Hårene rejste sig

Alle var selvfølgelig spændt på hvordan denne nationalsang ville blive udført. Akkompagneret af en militærorkester sang hun sig ind i alles hjerter med sin utroligt smukke stemme.

Det er så uhyggeligt sjældent at man oplever den slags nærmest hårrejsende præstationer. Whitney viste sit ufattelige talent og cementerede dermed sin position.

Der har ikke siden været nogen som kunne toppe hendes præstation. Whitney cementerede og satte en ny standard som ingen, absolut ingen kan matche.

En præstation som aldrig vil blive overgået

Jeg tvivler også på at der i vores levetid igen vil være en lignende oplevelse. Whitney Houston døde desværre i en alder af kun 48 efter nogle turbulente år i februar 2012.

Æret være hendes minde.

 

Navigate